Thursday, October 7, 2010

Hepi BesDay Kak Alia ( 30 September )








inilah keknya.. Jemput makan










Amir bersama Birthday Gurlz












Potong jgn x potong kek tu kakak...













Gelagat Si Comel





Wednesday, August 25, 2010

Salam Merdeka dan Ramadhan

sori kpd follower aku sbb aku ni mls nak update blog aku...
bukannya M.A.L.A.S sgt tapi..... aku ni jenis yg kurang idea la.. saje je suka-suka blajar wat blog sbb itukan satu ilmu yg baru... Boringnyer apsal la mlm ni aku blurrr tul. well ape2hal pun ckupla stakat ni jer aku membebel utk mlm ni.... byeeeeeeeeeeeeee...:)

Wednesday, August 11, 2010

AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN

Assalamualaikum....
Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi krn pd thun ini aku masih lg dpt berjumpa dengan bulan Ramadhan yg penuh keberkatan dan rahmat.(cewah! gaya membaca mesti ada style mcm ustazah Norlijah @pun ustazah Siti Nurbayah. heehehee...)
Dah lama xupdate blog. Sibuk sgt skrg ni...(muka sedih :( )
sambung lg lepas ni ade klas la.... (muka frust)

Wednesday, August 4, 2010

UPDATE BLOG!

Ari ni aku tukar background....

saje je suka2.....

Tuesday, August 3, 2010

1st TimE


Cubaan pertama aku selepas berguru...

baru ada masa nak mempraktikkan nyer... nampaknyer x dptla aku nak lwn kak Ros.

Pasni aku surrender je la....

xpe la....

Kepada semua kakakku di skkt aku dgn rendah hati dan berdada bidang memberi laluan kpd anda semua untuk berbisnes....
huhuhuhuuuuu....

GOOD LUCK!

Selamat menduduki peperiksaan percubaan UPSR kpd semua murid Tahun 6 SKKT 2010.

Semoga Berjaya.

Saturday, July 31, 2010

Assalamualaikum....kepada seluruh umat Islam

Jadual hari Ahad :

Belajar buat coklat kat umah kak Rahah...

Harap2 aku dapat hadir. InsyaAllah.....

Semoga Allah mempermudahkan semuanya...
Related Posts with Thumbnails